Roder HTS Structures

IZNAJMLJIVANJE I PRODAJA – Industrijski objekti

RÖDER HTS HÖCKER je vodeća tvrtka u dizajnu, distribuciji i instalaciji privremenih skladišta i privremenih objekata kako za polutrajnu tako i za trajnu upotrebu.

Dostupan kako za dugoročno iznajmljivanje tako i za izravnu kupovinu na globalnoj osnovi, naš asortiman inovativnih modularnih privremenih objekata pruža klijentima brza rješenja za natkrivene prostore podesne za mnoštvo industrijskih primjena i primjena za posebne namjene. To uključuje: opća privremena skladišta, objekte za logistiku i distribuciju, ograđene prostore za remedijaciju, tvornice, maloprodajne objekte, izložbene salone, objekte za zrakoplovstvo, luke, vojne namjene i objekte za odmor.

Poslovni i industrijski objekti pružaju nenadmašnu kvalitetu, raznovrsnost i vrijednost za uloženi novac kada se usporede s tradicionalnim metodama gradnje. Oni mogu biti sastavljeni, produženi, rastavljeni ili premješteni uz minimalno remećenje poslovanja, brzinom kojoj nema ravne u usporedbi s tradicionalnim metodama gradnje.

Standardne konstrukcije su dostupne u širinama bez unutarnjih potpornih šipki od 5,00 m, 7,50 m, 10,00 m, 12,50 m, 15,00 m, 17,50 m, 20,00 m, 25,00 m, 25,00 m i 30,00 m sa standardnim visinama strehe od 3,20 m, 4,20 m, 5,20 m i 6,20 m (druge širine i visine strehe su dostupne na zahtjev). Objekti su dostupni kako u neizoliranim tako i u izoliranim verzijama, u kombinaciji s nizom opcionalnih dodatnih komponenti.

Ukoliko to naši klijenti zahtijevaju, pružamo i stručnu instalaciju i resurse za upravljanje projektima, što nadopunjuje naš opsežni asortiman konstrukcija. Od angažiranja jednog tehničara za instalaciju do pružanja kompletne usluge upravljanja projektom u svojstvu glavnog ugovaratelja, naše iskusno građevinsko osoblje će raditi s Vašim timom tijekom cijelog projekta radi osiguranja potpunog zadovoljstva i najvećeg uspjeha projekta.

Kontaktirajte tvrtku RÖDER HTS HÖCKER još danas kako bismo razgovarali o Vašem sljedećem projektu.