Roder HTS Structures

O tvrtki RÖDER HTS HÖCKER GmbH

Visokokvalitetni proizvodi iz tvrtke kojoj možete vjerovati

RÖDER HTS HÖCKER GmbH je nagrađivana tvrtka specijalizirana za dizajn, proizvodnju i distribuciju privremenih i polutrajnih rasklopivih sustava šatora bez unutarnjih potpornih šipki. Tvrtka opskrbljuje kako privatni tako i javni sektor, uključujući ugostiteljsku industriju i industriju organiziranja manifestacija, vojsku, humanitarne organizacije, maloprodajnu i opću industriju.

Obiteljsko ime Röder se više od 50 godina povezuje s industrijom proizvodnje šatora. Nova tvrtka je pokrenuta 2001. godine od strane vodećeg stručnjaka u ovoj grani industrije, Heinza Rödera. Kao inovator u industriji, on je uspio iskoristiti gotovo pola stoljeća iskustva i znanja koje je godinama stjecao kao vlasnik tvrtke Röder AG. Osnovana 1959. godine, tvrtka Röder AG je prodana 1994. godine kada je Heinz Röder odustao od svog sudjelovanja u njenom radu.

Tvrtka je zabilježila nagli rast od svog osnivanja i danas se smatra vodećom globalnom silom u okviru tržišta za koje se specijalizirala. Tvrtka proizvodi širok raspon samonosivih, modularnih šatorskih konstrukcija bez unutarnjih potpornih šipki koje su dostupne u širinama konstrukcija bez unutarnjih potpornih šipki u rasponu od 3,00 m – 60,00 m.

Inovacije i tehnologija su ključne pokretačke snage tvrtke, te, uz značajna ulaganja u proces proizvodnje, igraju glavnu ulogu u postojanom razvoju tvrtke. Tvrtka nastavlja investirati u svoj najsuvremeniji, 64.000 m² velik pogon za proizvodnju šatora koji se nalazi u regiji Kefenrod u Njemačkoj. Ovaj pogon tvrtki omogućava vlastitu proizvodnju širokog raspona visokokvalitetnih proizvoda. To osigurava da svi klijenti dobiju optimalne razine usluga, uključujući kratka razdoblja od početka do završetka proizvodnje, kontrolu kvalitete, konkurentne cijene i proizvode koji su dizajnirani i proizvedeni u skladu s najvišim standardima kvalitete.

Tvrtka trenutno zapošljava neposrednu radnu snagu koja broji više od 130 ljudi, od kojih je većina zaposlena u tvrtki gotovo od njenog osnivanja. Svi zaposlenici su visokokvalificirani i obučeni za svoje radne zadatke i motivirani za stjecanje novih vještina, kao i za profesionalno napredovanje u okviru organizacije. Tvrtka s ponosom ističe svoje visoke stope zadržavanja osoblja i pozitivan etos zapošljavanja.

S radošću očekujemo našu suradnju u kojoj ćemo Vam pružiti proizvode koji će Vas impresionirati svojom visokom kvalitetom, trajnošću i inovativnim dizajnom.