Roder HTS Structures

Tent Expo

TENT-EXPO je svjetski renomirana, “interna” godišnja izložba namijenjena sektoru organizacije međunarodnih manifestacija i proizvodnje i upotrebe privremenih konstrukcija.  Sada, u svojoj desetoj godini, izložba prikazuje raznovrstan asortiman sustava konstrukcija bez unutarnjih potpornih šipki koji nudi tvrtka RÖDER HTS HÖCKER, zajedno s prikazom najnovijih inovacija na proizvodima tvrtke i najnovijih dodatnih proizvoda. Ova manifestacija također uključuje demonstracije proizvoda i informativne obilaske proizvodnog pogona tvrtke RÖDER HTS HÖCKER.

Uz proizvode tvrtke RÖDER HTS HÖCKER, izložba obuhvaća i druge vodeće dobavljače opreme vezane za industriju organiziranja manifestacija, koji dolaze iz cijelog svijeta kako bi izložili svoje proizvode i usluge. To obuhvaća namještaj, softver za manifestacije / inventar, unutarnje obloge i dobavljače sustava za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju (HV/AC), između mnogih drugih.

Prisustvovanje izložbi je besplatno i uključuje prateću hranu i piće tijekom cijele manifestacije. Dodatno, za one koji dolaze iz prekomorskih zemalja, tvrtka RÖDER HTS HÖCKER pruža prateći hotelski smještaj i prijevoz iz zračne luke do izložbe i natrag.

Ova manifestacija je postala velika i danas privlači više od 2.000 posjetitelja tijekom 4-dnevne manifestacije koja se održava tijekom studenog u namjenski izgrađenom izložbenom prostoru u Wächterbachu, Njemačka.

Pridružite nam se za Tent Expo 2018 – Registracija