Roder HTS Structures

Pravila o privatnosti

Ova pravila o privatnosti utvrđuju način na koji tvrtka RÖDER HTS HÖCKER GmbH koristi i štiti informacije koje dajete tvrtki RÖDER HTS HÖCKER GmbH kada koristite ovu web-lokaciju.

Tvrtka RÖDER HTS HÖCKER GmbH je posvećena osiguravanju zaštite Vaše privatnosti. Ukoliko od Vas zatražimo pružanje određenih informacija na osnovu kojih možete biti identificirani pri upotrebi ove web-lokacije, tada možete biti sigurni da će te informacije biti korištene isključivo u skladu s ovom izjavom o privatnosti. Tvrtka RÖDER HTS HÖCKER GmbH može s vremena na vrijeme mijenjati ova pravila putem ažuriranja ove stranice. Trebate provjeravati ovu stanicu s vremena na vrijeme, kako biste bili sigurni da ste zadovoljni s bilo kojim izmjenama. Ova pravila počinju da važe od 20. kolovoza 2010. godine.

Što mi prikupljamo:

 1. Ime i naziv radnog mjesta.
 2. Informacije za kontakt, uključujući adresu e-pošte.
 3. Demografske informacije kao što su poštanski broj, preferencije i interesi.
 4. Druge informacije relevantne za anketiranje klijenata i/ili ponude.

Što radimo s informacijama koje prikupimo:

Ove informacije tražimo kako bismo razumjeli Vaše potrebe i pružili Vam bolju uslugu, te posebice iz sljedećih razloga:

 1. Vođenje interne evidencije.
 2. Možemo koristiti te informacije za poboljšavanje naših proizvoda i usluga.
 3. Možemo periodično slati promidžbene poruke e-pošte o novim proizvodima, posebnim ponudama ili drugim informacijama za koje smatramo da biste mogli biti zainteresirani, upotrebom adrese e-pošte koju ste nam dali.
 4. S vremena na vrijeme, također možemo koristiti Vaše informacije kako bismo Vas kontaktirali u svrhe istraživanja tržišta. Možemo Vas kontaktirati putem e-pošte, telefona, telefaksa ili obične pošte. Možemo koristiti te informacije kako bismo ovu web-lokaciju prilagodili u skladu s Vašim interesima.

2) Sigurnost

Posvećeni smo osiguravanju sigurnosti Vaših informacija. U cilju sprječavanja neovlaštenog pristupa ili otkrivanja, uveli smo odgovarajuće fizičke, elektroničke i upravljačke postupke kako bismo zaštitili i osigurali informacije koje prikupljamo putem Interneta.

3) Kako koristimo „kolačiće“

„Kolačić“ je mala datoteka koja traži dozvolu da bude pohranjena na tvrdi disk Vašeg računala. Kada Vi na to pristanete, ta datoteka se dodaje i taj „kolačić“ pomaže pri analizi web-prometa ili Vas obavještava kada posjetite određenu lokaciju. „Kolačići“ omogućavaju web-aplikacijama da Vam odgovore kao pojedincu. Web-aplikacija može prilagoditi svoj rad Vašim potrebama, onome što Vam se sviđa i onome što Vam se ne sviđa, putem prikupljanja i pamćenja informacija o Vašim preferencijama.

Mi koristimo „kolačiće“ za praćenje prometa kako bismo identificirali koje stranice se koriste. To nam pomaže u analizi podataka o prometu web-stranice i poboljšavanju naše web-lokacije u cilju njenog prilagođavanja potrebama klijenata. Te informacije koristimo samo u svrhe statističke analize, a zatim se ti podaci uklanjaju iz sustava.

U cjelini, „kolačići“ nam pomažu da Vam pružimo bolju web-lokaciju, tako što nam omogućavaju da nadgledamo koje stranice smatrate korisnima a koje ne. „Kolačić“ nam ni na koji način ne daje pristup Vašem računalu ili bilo koje druge informacije o Vama, osim onih podataka koje odlučite podijeliti s nama.

Možete odlučiti da prihvatite ili odbijete „kolačiće“. Većina web-preglednika automatski prihvaća „kolačiće“, ali obično možete modificirati postavke svog preglednika tako da on odbija „kolačiće“, ako to želite. To Vas može spriječiti da u potpunosti iskoristite prednosti ove web-lokacije.

4) Veze ka drugim web-lokacijama

Naša web-lokacija može sadržavati veze ka drugim interesantnim web-lokacijama. Međutim, jednom kada upotrijebite te veze kako biste napustili našu lokaciju, trebate imati na umu da mi nemamo nikakvu kontrolu nad tom drugom web-lokacijom. Prema tome, mi ne možemo biti odgovorni za zaštitu i privatnost bilo kojih informacija koje pružite dok posjećujete takve lokacije, i na te lokacije se ne primjenjuje ova izjava o privatnosti. Trebate postupati s oprezom i pogledati izjavu o privatnosti primjenjivu na web-lokaciju koja je u pitanju.

Kontroliranje Vaših osobnih informacija:

Možete odlučiti da ograničite prikupljanje ili upotrebu Vaših osobnih informacija na sljedeće načine:

 1. Kad god se od Vas traži da popunite obrazac na ovoj web-lokaciji, potražite okvir na koji možete kliknuti kako biste naznačili da ne želite da bilo tko koristi te informacije u svrhe direktnog marketinga.
 2. Ako ste prethodno pristali na naše korištenje Vaših osobnih informacija u svrhe direktnog marketinga, možete se u bilo koje vrijeme predomisliti tako što ćete nam poslati pismo ili poruku e-pošte na adresu verkauf@roeder-hts.de
 3. Nećemo prodati, distribuirati ili dati u najam Vaše osobne informacije trećim stranama osim ukoliko nemamo Vašu dozvolu za to ili ukoliko to zakon ne zahtijeva. Možemo koristiti Vaše osobne informacije kako bismo Vam slali promidžbene informacije o trećim stranama za koje mislimo da biste mogli biti zainteresirani, ako nam kažete da želite da se to događa.

Ako mislite da je bilo koja informacija koju mi o Vama imamo netočna ili nepotpuna, molimo Vas da nam što je prije moguće pošaljete pismo ili poruku e-pošte na gore navedenu adresu. Žurno ćemo ispraviti bilo koju informaciju za koju se nađe da je netočna.

5) Odredbe i uvjeti korištenja web-lokacije

Dobrodošli na našu web-lokaciju. Ako nastavite s pregledavanjem i korištenjem ove web-lokacije, suglasni ste da se pridržavate i da budete vezani sljedećim odredbama i uvjetima korištenja, koji, zajedno s našim pravilima o privatnosti, reguliraju odnos tvrtke RÖDER HTS HÖCKER GmbH s Vama glede ove web-lokacije.

Pojam RÖDER HTS HÖCKER GmbH, ili „nas“, ili „mi“, se odnosi na vlasnika web-lokacije, čiji se registrirani ured nalazi na adresi Hinter der Schlagmühle 1, Kefenrod, Njemačka, D-63699. Pojam “Vi” se odnosi na osobu koja koristi ili pregledava našu web-lokaciju.

Korištenje ove web-lokacije je podložno sljedećim odredbama o korištenju:

1.1 Sadržaj stranica na ovoj web-lokaciji služi samo za Vaše opće informacije i upotrebu. On je podložan promjeni bez obavještenja. Niti mi, niti bilo koja treća strana, ne pružamo bilo kakvo jamstvo ili garanciju u pogledu točnosti, blagovremenosti, učinka, potpunosti ili pogodnosti informacija i materijala koji se nalaze ili nude na ovoj web-lokaciji za bilo koju pojedinačnu svrhu. Vi potvrđujete da takve informacije i materijali mogu sadržavati netočnosti ili greške i mi izrjekom isključujemo odgovornost za bilo koje takve netočnosti ili greške do najvećeg obima dopuštenog zakonom.

1.2 Sve informacije ili materijale na ovoj web-lokaciji koristite isključivo na svoj vlastiti rizik, za što mi nismo odgovorni. Vaša je odgovornost da osigurate da bilo koji proizvod, usluga ili informacija dostupna putem ove web-lokacije zadovoljava Vaše specifične zahtjeve.

1.3 Ova web-lokacija sadrži materijal koji je u našem vlasništvu ili za koji imamo licencu. Taj materijal uključuje, ali nije ograničen na, dizajn, raspored, izgled, prikaz i grafiku.  Reproduciranje je zabranjeno, osim ukoliko se ne vrši u skladu s obavještenjem o autorskim pravima, koje je dio ovih odredbi i uvjeta.

1.4 Svi zaštitni znakovi reproducirani na ovoj web-lokaciji koji nisu vlasništvo operatora ili za koje operator nema licencu su kao takvi označeni na ovoj web-lokaciji.

1.5 Neovlaštena upotreba ove web-lokacije može dovesti to tužbenog zahtjeva za naknadu štete i/ili može predstavljati kazneno djelo.

1.6 S vremena na vrijeme ova web-lokacija također može uključivati veze ka drugim web-lokacijama. Te veze se pružaju kako bi Vam se omogućilo da dobijete više informacija. One ne ukazuju na to da mi podržavamo te web-lokacije. Mi nemamo nikakvu odgovornost za sadržaj povezanih web-lokacija.

1.7 Ne možete kreirati vezu ka ovoj web-lokaciji s druge web-lokacije ili iz dokumenta bez prethodnog pismenog pristanka tvrtke RÖDER HTS HÖCKER GmbH.

1.8 Vaša upotreba ove web-lokacije i bilo koji spor koji proiziđe iz te upotrebe web-lokacije su podložni zakonima Njemačke.

6) Izjava o odricanju od odgovornosti za web-lokaciju

Informacije koje sadržava ova web-lokacija služe samo u svrhu općeg informiranja. Te informacije je pružila tvrtka RÖDER HTS HÖCKER GmbH, i, iako se trudimo da održavamo te informacije ažuriranim i točnim, mi ne dajemo nikakve izjave ili jamstva bilo koje vrste, izričite ili implicirane, o potpunosti, točnosti, pouzdanosti, održivosti ili dostupnosti u pogledu ove web lokacije ili informacija, proizvoda, usluga ili povezanih grafičkih prikaza koje sadrži ova web-lokacija za bilo koju svrhu. Prema tome, ukoliko se na bilo koji način pouzdate u te informacije, to činite isključivo na Vaš vlastiti rizik.

Mi ni u kom slučaju nećemo biti odgovorni za bilo koji gubitak ili štetu, što bez ograničenja uključuje neizravni ili posljedični gubitak ili štetu, ili bilo koji gubitak ili štetu koji proiziđu iz gubitka podataka ili profita koji proizađu iz, ili u svezi s upotrebom ove web-lokacije.

Putem ove web-lokacije se možete povezati s drugim web-lokacijama koje nisu pod kontrolom tvrtke RÖDER HTS HÖCKER GmbH. Mi nemamo nikakvu kontrolu nad prirodom, sadržajem i dostupnošću tih lokacija. Uključivanje bilo koje veze ne implicira nužno i preporuku ili podržavanje stavova izraženih na tim lokacijama.

Svi napori se ulažu kako bi ova web lokacija bila funkcionalna i radila bez smetnji. Međutim, tvrtka RÖDER HTS HÖCKER GmbH ne preuzima nikakvu odgovornost za, i neće biti odgovorna za privremenu nedostupnost web-lokacije zbog tehničkih problema koji su izvan naše kontrole.