Roder HTS Structures

PRODAJA – Konstrukcije dizajnirane po narudžbi

Od koncepcije do završetka, odjeljenje za specijalne projekte tvrtke RÖDER HTS HÖCKER može realizirati konstrukcije dizajnirane po narudžbi za većinu vrsta primjene.

Dugogodišnje iskustvo u kombinaciji s korištenjem tehnologije je ključ našeg uspjeha na ovom području. Naši dizajneri i inženjeri su u stanju iskoristiti više od pola stoljeća kombiniranog iskustva u proizvodnji prilagođenih konstrukcija bez unutarnjih potpornih šipki. To, uz korištenje najnovijih dostignuća u CAD tehnologiji i CNC opremi za precizno projektiranje, omogućava tvrtki RÖDER HTS HÖCKER pretvaranje većine idejnih koncepata u stvarnost.

Konstrukcije se dizajniraju i isporučuju u skladu s konkretnim zahtjevima klijenata. Konkretna specifikacija, na primjer, može zahtijevati da konstrukcija ima izuzetne sposobnosti izdržavanja pritiska snijega ili vjetra. U većini slučajeva, možemo ispuniti specifikacije klijenta od standardnih konstrukcija s krovom nakošenim na jednu stranu do višerazinskih, potpuno izoliranih ugostiteljskih centara.

Naše dokazano iskustvo u izradi konstrukcija dizajniranih po narudžbi je još više unaprijeđeno našom mogućnošću pružanja stručne instalacije i resursa za upravljanje projektima. Taj resurs je glavna prednost tvrtke RÖDER HTS HÖCKER i uvijek je dostupan našoj globalnoj bazi klijenata. Od angažiranja jednog tehničara za instalaciju radi podučavanja i usmjeravanja klijentovog tima tijekom početne instalacije, do pružanja kompletne usluge upravljanja projektom u svojstvu glavnog ugovarača, mi nudimo naše kompletne usluge distribucije i instalacije diljem svijeta.

Kontaktirajte tvrtku RÖDER HTS HÖCKER još danas kako bismo razgovarali o Vašem projektu dizajniranom po narudžbi.