Roder HTS Structures

Kompatibilni konstrukcijski sustavi

Od začetaka industrije proizvodnje i iznajmljivanja nadstrešnica za manifestacije, tvrtke koje su ih iznajmljivale su bile u mogućnosti odabrati i zatim kupiti svoje preferirane vrste dizajna nadstrešnica od mnoštva proizvođača koji su nudili brojne sustave privremenih konstrukcija.

Povijesno gledajući, jednom kada je tvrtka koja se bavi iznajmljivanjem odabrala svog dobavljača, ta tvrtka koja iznajmljuje nadstrešnice je postala “zarobljena” i upućena na tog dobavljača zbog nekompatibilnosti sustava nadstrešnica odabranog dobavljača sa sustavima drugih dobavljača.

Do sada, tvrtkama su na raspolaganju bile dvije opcije. Mogle su ili nastaviti kupovati i održavati svoj postojeću šatorsku opremu od njihovog odabranog dobavljača, bez kontrole nad cijenama i uz nefleksibilne rokove proizvodnje, ili, alternativno, odabrati novog dobavljača. To je uključivalo kupovanje još jednog sustava nadstrešnice, a u isto vrijeme i bavljenje povezanim visokom troškovima investiranja kod novog dobavljača i bavljenje konfuzijom koja nastaje pri integriranju dugog skupa komponenti u tvrtkin postojeći inventar namijenjen iznajmljivanju.

Asortiman proizvoda sustava kompatibilnih konstrukcija tvrtke RÖDER HTS HÖCKER je posebno dizajniran kako bi tvrtkama koje se bave iznajmljivanjem nadstrešnica i opreme za manifestacije diljem svijeta pružio jednu alternativnu opciju snabdijevanja koju mogu razmotriti kada razmišljaju o kupovini nove šatorske opreme.

Naš široki asortiman kompatibilnih konstrukcijskih sustava je 100% kompatibilan, potpuno projektiran i strukturno neraspoznatljiv u usporedbi s njegovim konkurentnim proizvodima.  Ovaj alternativni kanal snabdijevanja omogućava tvrtkama koje se bave iznajmljivanjem nadstrešnica za manifestacije kupovinu rezervnih dijelova komponenti, produžnih osnovnih jedinica i novih konstrukcija nadstrešnica od dobavljača za kojeg osjećaju da može isporučiti najbolji cjelokupni paket u smislu visoke kvalitete proizvoda, vremena od proizvodnje do isporuke i, najznačajnije, da može isporučiti proizvode po konkurentnoj cijeni.

Kontaktirajte RÖDER HTS HÖCKER za ponudu alternativne usporedbe još danas.