Roder HTS Structures

Konstrukcije dizajnirane po narudžbi

RÖDER HTS HÖCKER pruža pun spektar usluga izrade konstrukcija dizajniranih po narudžbi za klijente kojima je potreban specifičan dizajn konstrukcije. Od početnih koncepata, do radnih nacrta, proizvodnje, isporuke i, ako se to zahtijeva, kompletne instalacije, odjeljenje za specijalne projekte tvrtke RÖDER HTS HÖCKER će Vaše ideje o dizajnu izrađenom po narudžbi pretvoriti u stvarnost.

Naše iskusno vlastito odjeljenje za tehničko dizajniranje i projektiranje je u stanju crpiti ogromno stručno iskustvo sticano godinama u dizajnu prilagođenih projekata konstrukcija bez unutarnjih potpornih šipki. To iskustvo, uz primjenu najnovijih dostignuća u 3D CAD tehnologiji modeliranja i automatskog preciznog CNC procesa proizvodnje je omogućilo tvrtki RÖDER HTS HÖCKER da ostvari sjajan uspjeh i postane predvodnik na ovom specijaliziranom polju.

Vjerujemo da postupak izrade dizajna po narudžbi zahtijeva timski rad, uz održavanje bliskih odnosa s našim klijentima u cilju razumijevanja svih aspekata potreba projekta, uključujući ograničenja mjesta postavljanja, želje i stilove. Radili smo s brojnim klijentima iz privatnog, korporativnog i državnog sektora diljem svijeta na izradi i isporuci nekih od najinovativnijih rasklopivih konstrukcija.

Pri dizajniranju konstrukcija po narudžbi, naš prvenstveni cilj je iskoristiti najveći broj korištenih komponenti upotrebom našeg već postojećeg asortimana standardnih sustava konstrukcija. To koristi kako klijentu tako i dobavljaču, budući da to omogućava ulazak projekta u proizvodnu fazu mnogo ranije nego kada bi se komponente proizvodile pojedinačno. Uz to, korištenjem postojećih komponenti u dizajnu, cjelokupni troškovi projekta se mogu održati na minimumu, čime se postiže mnogo veća pristupačnost konstrukcija dizajniranih po narudžbi.

Bez obzira na vrstu narudžbe, angažiranje tvrtke RÖDER HTS HÖCKER kao Vašeg glavnog ugovaratelja za projekt će osigurati da Vaš projekt bude isporučen na vrijeme i u skladu s Vašim proračunom. Kao vodeći stručnjaci na ovom polju specijalizacije, u mogućnosti smo zadovoljiti potrebe klijenata od standardnih konstrukcija s krovom nakošenim na jednu stranu do višerazinskih, potpuno izoliranih ugostiteljskih i zabavnih centara upotrebom konstrukcija koje su izrađene tako da izdrže ekstremne pritiske vjetra i snijega.

Učinite sljedeći korak i kontaktirajte nas s Vašim zahtjevima još danas.