Roder HTS Structures

Pagode

Pagoda konstrukcije nadstrešnica tvrtke RÖDER HTS HÖCKER pružaju mogućnost kreiranja atraktivnih rastegnutih krovnih konstrukcija. Uz lakoću sastavljanja i savršenu kvalitetu izrade, serija pagoda nadstrešnica pruža savršeno rješenje za širok raspon primjena.

Pagoda konstrukcije nadstrešnica su dostupne u velikom broju jedinica kvadratnog oblika od 3,00 m sve do 20,00 m širine bez unutarnjih potpornih šipki. Pagode stvaraju idealno rješenje za prostore za prijam, a mogu biti i spojene zajedno pomoću integriranih olučnih žlijebova, što omogućava stvaranje višestrukih konfiguracija, unaprjeđujući vizualni doživljaj bilo koje manifestacije, bez obzira na lokaciju.

RÖDER HTS HÖCKER proizvodi pet vrste pagoda konstrukcija nadstrešnica:

Pagoda NIZZA koristi lagani 3-kanalni profil (63/63/2 mm) za glavni okvir. Sustav koristi tradicionalne čvrste uspravne potporne stupove, koje se odlikuju „klinovima koji brzo kliknu na svoje mjesto“ za spajanje letvi krova. Pagoda NIZZA se također odlikuje vodilicom za stavljanje kukica koji služi za brzu i jednostavnu instalaciju pokrova krova.

Pagoda LONDON koristi veći, robusniji 3-kanalni profil (94/48/3 mm) za glavni okvir i isporučuje se s certifikatom o izdržavanju brzine vjetra od 80 km/h. Pagode LONDON su dostupne u veličinama jedinica od 3,00 m, 4,00 m, 5,00 m i 6,00 m i odlikuju se revolucionarnim sustavom „sklopive noge“ koji omogućava jednostavnu instalaciju uz minimalno korištenje ljudske snage – idealan izbor za tvrtke koje iznajmljuju šatore diljem svijeta.

Asortiman nadstrešnica VELIKA pagoda pokriva veličine od 8,00 m, 10,00 m, 12,00 m, 15,00 m i 20,00 m, a pagode su dostupne u visinama stranica od 2,40 m i 3,00 m.  Ove sofisticirane konstrukcije pružaju savršenu atmosferu za niz funkcija, od atraktivnog ulaza, samostalne konstrukcije za prijam ili višestrukih konfiguracija povezanih pagoda, tako da nije čudo što su VELIKE pagode postale omiljene pagode za tako mnogo klijenata diljem svijeta.

Sve pagode se isporučuju kao okvir i zajedno sa standardnim bijelim pokrovima. Ovaj asortiman može biti dalje unaprijeđen dodavanjem jednog ili više naših dodatnih proizvoda za pagode, uključujući staklene ili čvrste zidove, jedinice vrata, ulazne nadstrešnice, integrirani sustav podnih obloga, unutarnje obloge i još mnogo toga.

Učinite sljedeći korak i kontaktirajte nas s Vašim zahtjevima još danas.