Roder HTS Structures

Poslovni i Industrijski objekti

RÖDER HTS HÖCKER poslovni i industrijski objekti i privremena skladišta pružaju klijentima nenadmašnu kvalitetu i vrijednost za uloženi novac kada se usporede s tradicionalnim metodama gradnje, bez kompromitiranja kvalitete ili izdržljivosti.

Poslovni i industrijski objekti su dostupni u brojnim širinama bez unutarnjih potpornih šipki od 5,00 m – 30,00 m, s visinama strehe od 3,50 m – 6,20 m (veće širine i visine strehe uključujući veće otpornosti na pritisak vjetra i snijega su dostupne na zahtjev).

Ovaj asortiman trajnih, a ipak potpuno rasklopivih objekata pruža krajnjim korisnicima i tvrtkama koje se bave iznajmljivanjem brza rješenja za natkrivene prostore podesne za mnoštvo industrijskih primjena i primjena za posebne namjene. To uključuje sektore distribucije, logistike, maloprodaje, organiziranja izložbi, proizvodnje, automobilske industrije, izložbenih salona, vojne industrije, avijacije, brodskih luka i zabave.

Kao i tradicionalni trajni objekti, sustavi poslovnih i industrijskih objekata koje proizvodi tvrtka RÖDER HTS HÖCKER mogu biti dizajnirani kako bi bili u potpunosti u skladu s regionalnim pritiscima vjetra i snijega specifičnim za mjesto postavljanja. Međutim, za razliku od tradicionalnih metoda gradnje, naši inovativni sustavi objekata nude mnoge prednosti. Objekti se izuzetno brzo sastavljaju, lako mogu biti produženi ili rastavljeni i u cijelosti premješteni uz minimalno remećenje poslovanja, brzinom kojoj nema ravne u usporedbi s tradicionalnim metodama gradnje.

Široki asortiman poslovnih i industrijskih objekata koji nudi tvrtka RÖDER HTS HÖCKER je dostupan u sljedećim kategorijama proizvoda: WS ASORTIMAN, STREHE BEZ ZIDOVA, NEIZOLIRANI, TERMIČKI IZOLIRANI i ČELIČNI KROVOVI.

Konstrukcije su dostupne uz tri različite opcije pokrivanja krova; jednostruki, termički s napuhavanjem (energetski učinkoviti) i kompozitni (visoke „U“ vrijednosti) krovovi od čeličnih ploča. Opcije bočnih zidova uključuju meke PVC zidove, zidove od valovitog čelika, zidove od izoliranih kompozitnih ploča debljine 40 mm, 60 mm, 80 mm i 100 mm i sustav staklenih zidova.

Uz to, svi poslovni i industrijski objekti su dostupni uz sveobuhvatan asortiman dodatnih proizvoda, uključujući vrata za osoblje, rolo – vrata, osvjetljenje, napajanje električnom energijom, sustave za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju (HV/AC) i još mnogo toga.

Učinite sljedeći korak i kontaktirajte nas s Vašim zahtjevima još danas.