Roder HTS Structures

Pregled proizvoda

Pagode

Karakteristike pagoda se lako definiraju njihovim impresivnim dizajnom šiljastog krova. Asortiman pagoda je dostupan u veličinama od 3,00 m – 20,00 m i kombinira tradicionalni dizajn šatora s visokotehnološkim inovacijama, stvarajući arhitekturno ugodan, a u isto vrijeme potpuno funkcionalan sustav konstrukcije.

Zbog svoje velike raznovrsnosti, pagode su idealan izbor za širok spektar primjena u organiziranju manifestacija. Od nadstrešnica ispred ulaza do prostora za prijam na vjenčanjima ili atraktivnih izložbenih hala, ovaj asortiman konstrukcija će biti impresivan bez obzira o kojoj se manifestaciji radi.

RÖDER HTS (PZ) Party šatori

Dostupan u širinama bez unutarnjih potpornih šipki od 3,00 – 10,00 m sa standardnom visinom stranice od 2,30 m, sustav RÖDER HTS Party šatora je lagan, ali izuzetno izdržljiv sustav nadstrešnice koji korisniku pruža mogućnost brze instalacije i brze demontaže.

Zbog modularne prirode svog dizajna, svi RÖDER HTS Party šatori se mogu produžavati nastavcima od po 3,00 m, što znači da se može postići bilo koja duljina nadstrešnice. Osim toga, Party sustav šatora je dostupan u velikom broju atraktivnih dizajna okvira, uključujući dizajne klasičnih „A“ okvira, zaobljenih, šesterokutnih, osmerokutnih i okvira sa šiljastim vrhom.

RÖDER HTS (GZ) veliki šatori

Potrebe klijenata za privremenim konstrukcijama su pokrivene RÖDER HTS asortimanom konstrukcija za velike manifestacije. Dostupan u širinama bez unutarnjih potpornih šipki od 10,00 m – 60,00 m i standardnim visinama stranice od 2,40 m / 3,00 m i 4,00m, asortiman konstrukcija za velike manifestacije pruža najveći komfor pri svakoj manifestaciji.

Svi sustavi konstrukcija za velike manifestacije RÖDER HTS prate isti koncept modularnog dizajna. Raznovrstan asortiman konstrukcija za velike manifestacije je dostupan u brojnim različitim oblicima i veličinama, uključujući konstrukcije s klasičnim „A“ okvirom, sa zaobljenim krovom, šesterokutne, osmerokutne, deseterokutne i dvanaesterokutne konstrukcije, konstrukcije u obliku zvijezde i konstrukcije s više vrhova.

Šatori HOECKER – P SERIJA

Nadstrešnice HOECKER P SERIJE se proizvode u širinama bez unutarnjih potpornih šipki od 3,00 m do 12,00 m. Ovaj popularni sustav nadstrešnica ima fiksnu visinu stranice od 2,40 m i zasnovan je na modularnom dizajnu s razmakom između osnovnih stupova od 3,00 m, što omogućava produžavanje nadstrešnice na bilo koju duljinu nastavcima od po 3,00 m.

Lagan, raznovrstan i izuzetno robustan, ekonomični asortiman nadstrešnica P SERIJE je u širokoj primjeni diljem svijeta, kako od strane vodećih tvrtki koje iznajmljuju opremu za manifestacije, tako i od strane krajnjih korisnika. Sustav nadstrešnica P SERIJE je dostupan u velikom broju različitih oblika, veličina i dizajna, kako bi odgovarao većini vrsta primjene.

Šatori HOECKER – F SERIJA

Sustav nadstrešnica HOECKER F SERIJE je tijekom razdoblja od pola stoljeća evoluirao u jedan od vodećih današnjih šatorskih sustava bez unutarnjih potpornih šipki. Konstrukcije nadstrešnica F SERIJE su dostupne u brojnim praktičnim modularnim oblicima i veličinama od 10,00 m – 60,00 m širine bez unutarnjih potpornih šipki, s varijabilnim visinama strehe od 2,66 m – 6,00 m.

Idealan za tvrtke koje se profesionalno bave iznajmljivanjem opreme za manifestacije i za polutrajnu primjenu od strane krajnjih korisnika, asortiman F SERIJE pruža brojne veličine i estetski prijatne opcije. Bilo da tražite standardni „A“ okvir ili konstrukciju sa zaobljenim stropom, dizajn s šiljatim krovom ili višestrani dizajn, naći ćete rješenje u okviru širokog asortimana nadstrešnica F SERIJE.

Šatori na kat

Širok asortiman privremenih konstrukcija na dva ili tri kata postavlja nove standarde u kategoriji sustava privremenih prostora. Zahvaljujući značajkama inovativnog dizajna, šatori na kat pružaju savršen pogled i najbolje rješenje za uštedu prostora kada je prostor od izuzetnog značaja.

Šatori na kat su idealno rješenje za brojne primjene, uključujući manifestacije i ugostiteljstvo, izložbe i opću industriju. Svi šatori na kat dijele istu modularnu osnovu i dostupni su uz izbor ili klasičnog „A“ okvira, zaobljenog, poluzaobljenog ili dizajna s više vrhova na gornjoj razini.

Poslovni i industrijski objekti

Dostupan u širinama od 5,00 m – 30,00 m i visinama strehe od 3,00 m – 6,20 m kod objekata neograničene dužine, asortiman poslovnih i industrijskih objekata nudi značajne financijske i operativne prednosti u usporedbi s tradicionalnim metodama gradnje.

Ovisno o primjeni, ovaj inovativni konstrukcijski sustav može biti isporučen ili kao neizoliran ili kao potpuno izoliran „energetski učinkovit“ objekt. Idealno rješenje za skladišta, supermarkete, sportske i proizvodne hale – mogućnosti su beskonačne.

Skloništa za brzi smještaj

Sveobuhvatan asortiman skloništa za brzi smještaj („Rapid deployment shelters“, „RDS“), posebno dizajniranih kako za vojnu upotrebu tako i za upotrebu za organiziranje humanitarne pomoći. Dostupna su u raznovrsnim veličinama i dizajnima za smještaj osoblja i izgradnju jedinica za smještaj, skladištenje opreme, operativnih ureda, radionica za održavanje i smještaj zrakoplova.

Desetljeća iskustva u dizajnu, projektiranju i testiranju šatora za vojne namjene su tvrtki RÖDER HTS HÖCKER osigurala mjesto među vodećim svjetskim proizvođačima sustava šatora za vojne namjene i organiziranje humanitarne pomoći, u potpunosti testiranih za upotrebu u najekstremnijim i najzahtjevnijim okruženjima u svijetu.

Sportske konstrukcije

Iskoristite na najbolji način vaš sportski objekt instaliranjem privremene ili trajne sportske konstrukcije. Naš raznovrsni asortiman energetski učinkovitih konstrukcijskih sustava je posebno dizajniran za pružanje savršenog okruženja za širok spektar sportskih aktivnosti.

Zbog značajki modularnog dizajna, raznovrsnih širina i impresivnih neometanih unutarnjih visina, naše sportske konstrukcije su idealno rješenje za višestruke sportske primjene uključujući sportove kod kojih se koristi reket, pokrove bazena za plivanje, konjičke sportove i klizališta – bilo koja aktivnost je u pitanju, mi za nju imamo rješenje!

Kompatibilni konstrukcijski sustavi

Tradicionalno, kada tvrtka koja iznajmljuje šatore odabere dobavljača i kupi određeni šatorski sustav za svoje poslovanje, ta tvrtka postaje doživotno vezana za tog dobavljača zbog nekompatibilnosti izabranog sustava s drugim šatorskim sustavima dostupnim na tržištu.

To više nije slučaj – tvrtka RÖDER HTS HÖCKER je razvila asortiman šatorskih sustava koji su potpuno kompatibilni s onima koji se mogu naći u ponudi uobičajenih proizvođača šatora. Ovo novo dostignuće sada klijentima pruža financijski konkurentan alternativni izvor pri razmišljanju o investiranju u novi inventar.