Roder HTS Structures

Šatori Höcker – F serija

Sustav konstrukcija nadstrešnica HOECKER F SERIJE pruža okosnicu Vašeg uspjeha. Izuzetno raznolik i inovativan sustav privremenih konstrukcija F SERIJE je evoluirao u jednu od vodećih vrsta konstrukcija bez unutarnjih potpornih šipki u svojoj klasi.

Duga povijest i stalno usavršavanje omogućili su sustavu šatora F SERIJE da postane preferirana konstrukcija za mnoge vodeće svjetske tvrtke koje se bave organiziranjem manifestacija i izložbi. Danas je asortiman F SERIJE dostupan u mnogim oblicima, dizajnima i kombinacijama, što sustavu omogućava zadovoljavanje potreba tržišta koje se neprestano mijenja.

Konstrukcije F SERIJE su dostupne u brojnim modularnim oblicima i veličinama od 10,00 m – 60,00 m širine bez unutarnjih potpornih šipki, s varijabilnim visinama strehe koje se kreću od 2,66 m – 6,00 m. Bilo da tražite standardni „A“ okvir ili konstrukciju sa zaobljenim stropom, višestrane konstrukcije ili konstrukcije sa šiljastim krovom, naći ćete rješenje u okviru asortimana F SERIJE.

Kao i kod svih HOECKER konstrukcija, sustavi šatora F SERIJE se proizvode uz stroge postupke kontrole kvalitete i primjenom najmodernijih i najsuvremenijih CNC (kompjuterski numerički kontroliranih) proizvodnih metoda, što osigurava najviši stupanj točnosti i kontinuiteta proizvoda. Sve komponente konstrukcije se proizvode upotrebom isključivo najkvalitetnijih materijala iz europskih izvora koji osiguravaju izdržljiv, visokokvalitetan završni proizvod svjetske klase, savršeno izrađen i izrađen kako bi trajao.

Sve konstrukcije HOECKER F SERIJE bez unutarnjih potpornih šipki mogu biti dodatno unaprijeđene integracijom jednog ili više od naših praktičnih i cjenovno povoljnih dodatnih proizvoda. To uključuje: šiljaste krovove, prozirne dijelove krova i zabata, sustave čvrstih ABS zidova i staklenih zidova, pojedinačne i dvostruke jedinice vrata, čelične pod-okvirne ili kasetne sustave podnih obloga, osvjetljenje, obloge i još mnogo toga.

Učinite sljedeći korak i kontaktirajte nas s Vašim zahtjevima još danas.