Roder HTS Structures

Šatori na kat

Sustavi privremenih konstrukcija na kat tvrtke RÖDER HTS HÖCKER pružaju najbolje rješenje za uštedu prostora stvaranjem dodatnog prostora na katu kada je prostor od izuzetnog značaja.

Šatori na kat su dostupni u konfiguracijama od dva i tri kata u šest izuzetno raznovrsnih standardnih dizajna; „A“ okvir, zaobljeni, poluzaobljeni, kosi dizajn, dizajn s više vrhova i dizajn u obliku kocke.

Zbog svojih modularnih karakteristika dizajna, šatori na kat mogu biti instalirani u velikom broju različitih konfiguracija, oblika i veličina kako bi odgovarali razmještaju konkretne manifestacije i ograničenjima mjesta postavljanja. Na primjer, tlocrt gornje razine može biti identičan donjoj razini. Alternativno, na gornjoj razini može biti izgrađena manja konstrukcija, stvarajući savršen balkon za gledatelje kako bi oni uživali u pogledu na ono što se događa dolje.

Radi još većeg povećavanja njihove fleksibilnosti, moduli od 5,00 m x 5,00 m mogu biti uklonjeni u prizemlju kako bi se stvorila otvorena područja galerija. Uz to, specijalni modularni dizajn sustava šatora na kat znači da su stvarna duljina i širina konstrukcije neograničeni.

Bilo da se koriste za manifestacije vezane za golf, tenis, konjske utrke, auto-moto sportove ili druge vrste manifestacija, naši inovativni i praktični sustavi šatora s dva ili tri kata su svaki put pravo rješenje.

Šatori na kat su dostupni uz mnoštvo dodatnih proizvoda koji još više poboljšavaju vizualni izgled i funkcionalnost konstrukcije. Dodatni proizvodi uključuju izolirane ‘TERMO’ obloge za krov punjene zrakom – ovaj inovativni proizvod povećava toplotne vrijednosti, čime smanjuje potrebnu količinu grijanja / klimatiziranja – kasetne čvrste ABS i staklene sustave zidova, dvostruke i pojedinačne jedinice vrata, unutarnja i vanjska stepeništa, balustrade, sustave podnih obloga za gornje i donje razine, dekorativne obloge i još mnogo toga.

Učinite sljedeći korak i kontaktirajte nas s Vašim zahtjevima još danas.