Roder HTS Structures

Šatori za vojne namjene

Tvrtka RÖDER HTS HÖCKER je postala predvodnik u industriji u pogledu dizajna i proizvodnje visokokvalitetno projektiranih, a u isto vrijeme cjenovno povoljnih sustava skloništa za brzi smještaj („Rapid Deployable Shelter“, „RDS“) za vojni, državni i humanitarni sektor i sektor pružanja pomoći unesrećenima.

Naše jedinstveno akumulirano iskustvo u ovom specijalističkom sektoru, u kombinaciji s našim programom stalnog razvoja proizvoda i strogim postupcima testiranja koji se primjenjuju na cjelokupnu liniju RDS proizvoda osigurava postojanu isporuku izdržljivih, ekonomičnih i praktičnih sustava skloništa za višekratnu upotrebu ovom specijaliziranom sektoru tržišta.

Ovisno o vrsti primjene, elementi kao što su kiša, pijesak, snijeg i sunčevo zračenje moraju biti isključeni iz okruženja konstrukcije. Široki asortiman sustava skloništa za brzi smještaj pruža privremena i polutrajna okruženja natkrivenih prostora za mnoštvo primjena uključujući mogućnosti stvaranja prostora za stanovanje, kuhanje i objedovanje, prostora za skladišta, zrakoplovne hangare, radionice, magazine, što je potrebno za rad uspješnog sustava kampa.

Sustavi skloništa za brzi smještaj su dostupni u brojnim različitim veličinama i razinama specifikacija, od kojih je svaka razvijena za individualne i višenamjenske operativne primjene u zaštiti i osiguranju ljudstva i opreme za snabdijevanje.

Skloništa za brzi smještaj koje proizvodi tvrtka RÖDER HTS HÖCKER su kategorizirana u četiri zasebne kategorije proizvoda: Skloništa za održavanje, Skloništa za smještaj, Višenamjenska skloništa i Skloništa za pomoć u hitnim slučajevima.

Vojna i humanitarna primjena skloništa je osnovna poslovna ideja tvrtke RÖDER HTS HÖCKER. Uz isporuku sustava skloništa za brzi smještaj, tvrtka može, ukoliko se to zahtijeva, isporučiti cjelovita rješenja po principu „ključ u ruke“, uključujući isporučivanje osvjetljenja, elektroinstalacija, sustava za napajanje električnom energijom i HVAC sustava (grijanje, ventilacija i klimatizacija). Naša rješenja po principu „ključ u ruke“ uključuju kvalificirane timove za instalaciju koji se šalju diljem svijeta kako bi u potpunosti upravljali projektima ili davali savjete vezane za projekte, kako kod vojnih, tako i kod humanitarnih primjena.

Ako imate potrebu za RSD proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka RÖDER HTS HÖCKER, molimo Vas da nas kontaktirate tako što ćete popuniti naš online obrazac ili tako što ćete nazvati naš namjenski prodajni tim radi izravne stručne pomoći.

Učinite sljedeći korak i kontaktirajte nas s Vašim zahtjevima još danas.