Roder HTS Structures

Sportske strukture

VIŠENAMJENSKE SPORTSKE KONSTRUKCIJE koje nudi tvrtka RÖDER HTS HÖCKER obuhvaćaju asortiman privremenih i trajnih rješenja za modularne objekte dizajniranih za brojne sportske primjene, omogućavajući nastavljanje sportskih aktivnosti koje se odvijaju na otvorenim terenima i igralištima tijekom cijele godine, bez obzira na godišnje doba.

Konstrukcije su dostupne u neograničenim dužinama i u standardnim širinama od: 10 m, 15 m, 18 m, 20 m, 25 m, 30 m 37 m i 40 m – radi lakše navigacije ove standardne veličine konstrukcija su kategorizirane na male, srednje i velike višenamjenske sportske konstrukcije. Uz naš standardni asortiman veličina, naši prethodno projektirani višenamjenski sportski objekti mogu biti proizvedeni tako da zadovolje točne zahtjeve klijenta, specifične za mjesto postavljanja. Na primjer, objekti mogu biti proizvedeni tako da pritisak vjetra i snijega specifičan za mjesto postavljanja bude u skladu sa zahtjevima lokalne planske kontrole, ili je moguće da objekt ima posebnu širinu i dužinu, uz promjenjive visine strehe i sljemena kako bi se zadovoljilo najviše zahtjeva vezanih za sportske aktivnosti u natkrivenom prostoru.

Višenamjenske sportske konstrukcije se isporučuju s dvije različite opcije pokrivanja krova; klijenti mogu izabrati između standardnog jednostrukog sustava krova s rastegnutim platnom i energetski učinkovitog TERMO sustava krova s napuhavanjem. Oba sustava krova se proizvode od robusnog i izuzetno izdržljivog PVC materijala za industrijsku upotrebu koji omogućava prolazak prirodnog svjetla kroz prozirnu arhitekturalnu membranu krova, čime se tekući troškovi osvjetljenja svode na minimum, budući da su troškovi osvjetljenja tijekom dana minimizirani.

Sve višenamjenske sportske konstrukcije su dostupne uz sveobuhvatan asortiman neizoliranih i potpuno izoliranih opcija obloga za zidove, kao i uz dodatne proizvode koji uključuju vrata za ulazak pješaka i vozila, unutarnje pregradne zastore, sustave osvjetljenja koji mogu biti konfigurirani tako da osiguraju optimalnu igru u kombinaciji s dostupnim prirodnim svjetlom, te sustave za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju (HV/AC).

U usporedbi s tradicionalnim metodama gradnje, modularne višenamjenske sportske konstrukcije tvrtke RÖDER HTS HÖCKER nude brojne prednosti koje ne trebaju biti zanemarene. To uključuje značajne uštede u troškovima uz garantirane fiksne ukupne troškove projekta, kratko vrijeme proizvodnje i izuzetno brzo vrijeme instalacije. Uz to, za razliku od konvencionalnih objekata, naše konstrukcije su u potpunosti rasklopive, tako da mogu biti ponovno prodate, ponovno konfigurirane, proširene ili premještene i ponovno upotrijebljene za mnoštvo različitih primjena u neko kasnije vrijeme.

Uz dug životni vijek od 20 i više godina, višenamjenske sportske konstrukcije pružaju dugoročnu i postojanu investiciju. Uštedite vrijeme i minimizirajte troškove upotrebom inovativnog prethodno projektiranog sustava višenamjenske sportske konstrukcije koji proizvodi tvrtka RÖDER HTS HÖCKER.

Učinite sljedeći korak i kontaktirajte nas s Vašim zahtjevima još danas.